IKEA

Idag har vi vart i Jönköping nästan hela dagen. Först var vi och tittade på kristians nya lilla bil. Fast den är ju inte direkt ny. En liten Honda Civic First Generation från -76. Han har redan en likadan från -79 som är hans projektbil. Så den här lilla "nya" ska det bara plockas delar ifrån.

Så här ser lilla pärlan ut :)


Efter titten på bilen så åkte vi en sväng till IKEA också. Vi köpte nya vita persienner i trä, istället för de vanliga, tråkiga i metall som var i fönstren. Det blev så fint så! Jag passade även på att köpa en bordslampa till skänken i köket, ett bonzaiträd och lite annat smått och gott. Ebba fick sig även två paket till, till sin födelsedag.

Ha en fin kväll!

Nytt till Ebba

Att köpa fina grejer till Ebba är det roligaste jag vet. Jag köper knappt nåt alls till mej själv längre, hihi! Min lilla tjej fyller ju snart ett år och vi har börjat köpa presenter till henne. Jag längtar så tills hon får öppna sina paket och leka med sina saker.

Det här köpte jag till henne idag.





Idag fick vi även hem inbjudningskorten till Ebbas ettårskalas. Så himla fina! Vi beställde dem från www.trycksakstorget.se visar bilder på dem senare.

Nu ska jag mysa med mannen.

Hoppas alla har en fin kväll!

Underbar helg i stugan

Nu har vi precis kommit hem efter en underbar helg i min väns stuga. Massa sol och bad från den egna bryggan, god mat och underbart sällskap. Ebba älskar sin nya vagn, jag också för den delen! Bästa vagnen vi haft verkligen!

Jag skriver mer i morgon och då kommer lite bilder också. Nu är vi så trötta alla fyra, så det blir en lugn myskväll för vår del.

Hoppas alla haft en toppenhelg!

God morgon fredag!

En härlig fredag morgon med sol! Idag börjar älskling sin semester! Om det ska bli underbart! Jag längtar så tills han kommer hem. I eftermiddag är vi bortbjudna på middag på Sandsjöbaden av Ebbas farmors man. Det ser vi fram emot. Det är så himla mysigt där och restauranten har så fin mat.

Kom och tänka på innan att jag inte har visat hur vi ser ut, mer än Ebba då förståss. Letade lite blad alla bilder och vi har bara en familjebild på oss och det är den vi hade i tidningen när Ebba var född.


Pappa Kristian, Mamma Ida-Maria och en liten Ebba som bara var 4 veckor när fotot togs

Fika hos mormor och morfar

Igår hade jag och Ebba en riktig mysdag. På eftermiddagen hoppade vi på cykeln och postade ett paket, sedan cyklade vi till andra sidan stan och hälsade på hos Ebbas mormor och morfar. Ebba tittade på lillmorbror som plaskade omkring i poolen och hon ville så gärna hoppa i hon också. Men vattnet var lite för kallt för henne tyvärr. Sen fick vi fika och Ebba mumsade gott på en kanelbulle.

Idag har vi haft en hemmadag också. Vi har bestämt lite om semestern och troligt vis blir det skåne vecka 31. då ska vi hälsa på kära vänner till oss och kanske även min gamla ponny Jojje, min älskade Jojje. I mitt hjärta är han fortfarande min. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, även att det nu är 8 år sedan han såldes. Jag ville aldrig att han skulle säljas, utan ha kvar honom och rida honom som storhäst. Men det fick jag inte. Usch jag blir så ledsen när jag tänker på det.

Här är lite bilder från igår i alla fall.


Ute på promenad i tisdags när pappa var hemma.


Fikar hos mormor och morfar.


Ebba och morbror Gabriel 9 år. Han är en av Ebbas absoluta favoriter, hon blir så himla glad när de träffas.

Ny vagn!

På fredag kommer ebbas nya vagn hem. Det blev en Bugaboo Cameleon med grå bas och svart top. Vi har provat många många vagnar men vi kom bara fram till att Bugaboon är den enda som uppfyller våra krav och det viktigaste av allt, Ebba satt som en prinsessa i den. Man kan dessutom byta till snöhjulen där fram och sittdelen kan vändas både framåt och bakåt. En rolig bonus är ju att det finns så mycket fina tillbehör till den.




Idag kommer Ebbas...

Idag kommer Ebbas favorit hem. Och det är självklart hennes pappa! Hon älskar sin pappa mest av allt och blir så lycklig när han kommer hem. Jag brukar ställa henne på bänken vid köksfönstret när jag ser att han kört in på garageuppfarten. Där står hon och tittar och tittar och när hon ser att det är han, så skiner hon upp som en sol och hoppar och vevar med armarna. Sen sträcker om sej mot pappa och de kramas länge länge. Det är underbart att se. Min fina underbara familj är det bästa jag har! Som jag älskar er!! <3

Jag har vart lite dålig på att uppdaterna med bilder, så här kommer några.


Liten busfröken äter mellanmål


Ebba hade en egen pool på poolpartyt hos Sanne och Martin.


På strålande humör idag vid frukost.

God morgon!!

Å vilket underbart väder det är! Och snart har älskling semester, han jobbar bara veckan som kommer också. Ska bli så härligt att ha honom hemma mer. Idag ska jag och Ebba till min kära vän Sanne och sola och bada och ha det mysigt vid poolen. Eller, Ebba solar så klart inte, men hon älskar att bada. Det är nästan så jag som sitter bredvid är mer blöt än henne. Hihi, mitt lilla busfrö!

Nehe, nu ska jag sätta igång och packa skötväskan och kylväskan. Det är en del som ska med när man har bebis. Det är ju inte bara att ta handväskan och sticka iväg längre direkt. Men jag älskar det! Att vara mamma och att vara hemma med Ebba är det bästa jag vet <3

Ha det så bra alla!

RSS 2.0