Kopieringsförbud!

Jag vill göra alla uppmärksamma om att det är absolut förbjudet att kopiera/ta/låna MINA bilder, utan min tillåtelse eller kännedom.

Jag registrerade mig på www.bildkollen.se där kan man spåra sina bilder, så de inte används av obehöriga personer.

Härliga sommarväder!

Så underbart att det fina soliga vädret håller i sig. Igår var jag och Ebba ute hela dagen. Eftersom Nässjö inte har så mycket shopping att bjuda på åkte vi till Vetlanda för en gångs skull. Jönköping kan kännas lite uttjatat ibland.

Vi åkte i alla fall upp till Babyproffsen och kollade efter en ny vagn. Jag har tröttnat så på den vi har, den är en trehjulig, vilken var jättebra när Ebba var liten och låg i liggdelen. Men nu när hon är större och sitter upp och nästan aldrig är still så funkar den inte alls. Den vinglar och välter åt sidorna och är svårstyrd. Och ännu värre är det när jag har hunden med också. Han drar som en tok, så då håller jag honom i ena handen och kör vagnen med den andra. Ganska så jobbigt.

Vad har ni för vagn? Vad rekommenderar ni? Vi funderar på att köpa en Bugaboo Cameleon, den har fyra hjul, svänghjul fram, vändbart styre och sittdel(vilket är ett krav från vår sida), verkar smidig att köra och blir liten när den fälls ihop. Kom gärna med tips!!

Här kommer lite bilder från helgen


Som vanligt ska hon spexa och göra miner när kameran kommer fram.


Sett nått roligt i gräset.


Världens sötaste! Min älskade lilla flicka <3


Alltid glad. Myser här i skuggan på sin lekmatta.

Lördag

Det är så skönt att det bara är lördag idag. Kändes som söndag när vi vaknade. Nu känns det som vi får en extra dag på helgen. Gårdagen var mycket trevlig. Vi hade så mysigt med våra vänner på förmiddagen. Vi solade, spelade crocket och volleyboll och Ebba charmade alla. Efter det åkte vi hem och gjorde vid oss, sen var det dags för grannfesten. Det var lekar för alla barn. Vi grillade gott, hade frågesport och sjöng och spelade gitarr. Så roligt att lära känna alla grannar lite bättre också. Ebba kröp runt i gräset och utforskade allt hon såg. Hon smakade på några grässtrån, pillade med några kvistar. Men alla mest förtjust var hon i grannpojkens Bobbycar. Hon tyckte det var så roligt att sitta på den och svänga med ratten och tuta med tutan, så en sådan ska vi köpa till henne snarast. Vädret var också på topp, var ju lite orolig igår morse att det skulle regna, men det sprack upp och blev fint. Dock blåste det, men det gjorde inte så mycket. 

Idag ska vi fortsätta med våra fönster här hemma. Älskling håller på att slipa karmen nu och jag ska ut och måla det sista på fönstren.

Ha det toppen alla!

Glad midsommar!

Idag vaknade vi, eller rättare sagt Ebba väckte oss som hon brukar vid halv åtta. Hon är inte mycket för att ligga och dra sig direkt. Nu står hon alltid upp i sängen och "sjunger" när man kommer in till henne på morgonen. Alltid så glad och hon skiner som en sol när man ööpnar dörren till hennes rum och säger god morgon. Älskade lilla flicka <3

Snart ska vi iväg och träffa några vänner vid en mysig badplats i det lilla samhälet Stensjön utanför stan. Hoppas solen vill visa sig mer bara. Nu är det molnigt och trist här. Skulle va härligt om det blev lika fint väder som igår. Men det är ju midsommar och det känns ju nästan som dratition med grått väder då.

Nu ska jag fixa i ordning det sista.

Hoppas alla får en trevlig midsommar!!

<3 Ebba <3

Mitt lilla busfrö som alltid ska spexa när kameran kommer fram.


Gullunge! Här har hon på sig en av de två klänningarna som låg i paketet vi fick med posten idag. Båda klänningarna är från Mexx.


Ebba är alltid så glad och go. 


Testar om det funkar med mms

foto0524 (MMS)

Testar om det funkar med mms


Strålande!

Underbart väder idag också! Ebba har precis ätit sin havregrynsgröt som hon får varje morgon. Så nu ska bara jag få i mej lite frukost också. Sen blir det att starta igång denna dagen. Det blir en utedag idag precis som igår. Fast nu håller i oss hemma istället. Måla fönster, fönsterkarm och slipa och måla fönsterblecken också.

Vi hoppas på paket i brevlådan idag. Visar senare i så fall!

Ut och njut av solen nu!!

Hemma

Hade en mysig stund med Ebba och min vän Emma förut. Vi fika gott på Elsies och gick en runda på stan. Hittade givetvis fina saker till Ebba.


Den här bodyn och en likadan vit fick hon. Och en vit jättesöt klänning som hon ska ha på midsommar.

Nu blir det mamma/dottermys för oss, Kristian kommer inte hem förrän i morgon kväll.



Sol idag!

Så härligt med sol! Idag blir en utedag. Snart ska vi träffa E, en kär gammal vän till mej som jag inte träffat på hur länge som helst. Det blir en mysig fika och sen en sväng i lilla staden.



Ebba för nån vecka sedan när vi gick en promenad runt sjön i stadsparken och tittade på fåglarna.

Ebbas nya blogg

En ny blogg bara för vår lilla Ebba. Jag tycker själv det är så roligt att läsa andras gulliga bebisbloggar så jag bestämde mej för att göra en jag också. Designen är inte riktigt klar ännu, som synes, den ska fixas till med text och några bilder.

Vilka är vi då? Jag är mamman i familjen och heter Ida och är 24 år. Just nu är jag föräldraledig och hemma med Ebba, samtidigt pluggar jag ekonomi. Pappa heter Kristian och han är 28 år. Vår lilla Ebba är nu 10 månader och hon fyller ett år den 8:e augusti i år. I familjen finns också Hubbe en helvit Jack Russell hane som är fyra år och Kennie vår lilla kissekattflicka som precis fyllt ett år. Första mars i år flyttade vi in i vårt hus. Ett sådant hus som vi alltid sagt att vi velat ha. Ett enplanshus med källare och gillestuga på totalt ca. 200kvm. Vi bor i ett mysigt villaområde med många barnfamiljer och här trivs vi så himla bra. Trevliga grannar och så bra läge med dagis och skola precis runt husknuten. Skriver en husblogg också, men där uppdaterar jag lite dåligt, men ta gärna en titt. Klicka här www.paronstigen.blogg.se för att komma dit.

Kika gärna förbi igen!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0