Påfyllning i barnens garderober

Nu kör vi igen! Var ett tag sen sist, men jag får kalla mej en bloggperiodare :)

Och ja, rubriken stämmer. Ebba ska nämligen få ett syskon :) Att vara gravid igen är så häftigt! Lika spännande denna gången som första. Helt fantastiskt att bli mamma en gång till. Jag är så säker på att det är en liten pojk nu. Lika säker som jag var på att Ebba var en flicka. Ska bli spännande och se om jag har rätt sen när vi ska på 3D/4D ultraljud.

Har även hittat fina kläder till knoddarna, mest till Ebba än såklart.

Till Ebba fick detta följa med hem till hennes garderob:




Jeanstunikan var klockren och helt i min smak, så den tvekade jag inte en sekund på. Koftan har jag spanat på flera gånger, men tänkt att den kan vänta ett tag. Men idag fanns det bara en kvar i hennes storlek 86, så då vågade jag inte vänta mer. Leggingsen har jag också tittat på ett tag, så de fick följa med hem idag. De var så fina till både koftan och jeanstunikan. Lite smidigare med leggings under regn- och termobyxor också än jeans, som Ebba oftast har på sej. Koftan blir perfekt till Mexxklänningen hon ska ha på bröllopet vi ska på om en vecka.
Ebba har även fått en vinteroverall, en MOLO Polaris. Hur nöjd som helst med den. Så bra passform och kvalitet.


Den här härliga gröna blev det. Köpte även en mössa från MOLO som jag tyckte passade fint till overallen, men den är jag inte alls nöjd med. Så fin och sitter bra på huvudet men "lapparna" som går ner över öronen och kinderna viker sej utåt så det blåser rätt in och det gillas inte. Så det får bli till att hitta en annan.


Till lillknodden blev det den här superfina stickade overallen.



Den kommer lille bebis mysa gott i, i vagnen. Å vad jag längtar!!

Nu ska jag försöka skriva nått litet inlägg då och då. I alla fall oftare än vad det vart nu på ett tag.

Nu blir det att plocka undan lite här hemma tills i morgon när min älskling kommer hem!!


RSS 2.0