Usel...

..bloggare är vad jag är. Men, jag känner att det blir lite för privat. Jag vill inte fläka ut vårt privatliv helt offentligt. Jag vill inte att vilken främmande människa som helst ska veta vad vi gör. Även om jag tycker det är så roligt med bloggar. Svår balansgång det där. Sen vill jag ju inte bara ordbajsa för sakens skull för att få nått skrivet. Jag vill ju att det ska vara innehåll i texten jag skriver.

En sak till jag har fått mer svårt för att göra är att lägga upp min familjs privata foton på internet. Det är ett ställe de absolut inte är säkra på. Särskilt när det gäller bilder på min dotter. Min värsta mardröm vore om bilder på henne stals av någon obehörig och manipulerades och användes i helt andra syften. Nej, det är inget jag vill riskera. Tänk på det ni andra också, när ni lägger upp bilder på era barn!! Vem som helst kan kopiera dem!

Skriver jag här så blir det text och inga privata bilder.


Helsingborg!

Nu sitter vi och tar det lite lugnt och har mysigt i vår svit på Clarion Grand Hotel i Helsingborg. Så mysig stad detta är! Vi har vart inne i massa fina barnbutiker och strosat runt på stan. I kväll ska vi ut och äta nånstans med, men vi vet inte riktigt vart än.

Fortsättning:

Innan vi åt gick vi längs hamnen och tittade på alla båtar. Ebba somnade på en minut i vagnen då. Sen gick vi och kollade efter nåt ställe att äta på, men det blev att vi åt på hotellrestaurangen. Nu är vi tillbaka på sviten igen. Ebba ska snart sova och då ska jag mysa med min älskling.

Kommer lägga upp bilder imorgon.

Älmhult

Ja, nu är jag och Ebba tillbaka på hotellrummet  efter frukost. Kristian har precis åkt och jobbat. Älmhult låter kanske inte så spännande. Men igår när vi tog en kvällspromenad så hittade vi flera mysiga små butiker som jag och Ebba ska kolla in idag. Får hoppas det slutar regna bara, eller i alla fall regnar mindre.

Nu ska jag se ifall Ebba vill somna en liten stund, som hon alltid brukar göra efter frukost.

Ha en toppendag!

RSS 2.0