Då var det fredag IGEN!

Veckorna går verkligen fort! Nu ska vi göra oss i ordning, för att snart traska till min fina vän Sanne. Ikväll kommer älskling hem också! Bästa på hela veckan!

Regn och rusk

Idag vaknade vi upp i ett regnigt Nässjö, jag, Ebba och hårbollarna. Vi hade planer på att även idag besöka staden en sväng, men nu ser det ut som det får bli en hemmadag istället.

Juniorsäng

Vi har börjat fundera lite på en juniorsäng till Ebba. Lillknodden ska ju sova i vaggan som jag håller på och fixar med. Vi räknar med att vaggan ska han kunna ha de första 5 kanske 6 månaderna i alla fall. Och vi tycker det känns lite onödigt att köpa en spjälsäng till Lillknodden också när han kan ta över Ebbas. Hur som helst så vill jag helst ha en juniorsäng till Ebba i samma serie som de andra möblerna i hennes rum, Hensvik från IKEA. Hon har ju spjälsängen och den fina bokhyllan. Men juniorsängen hade ju utgått ur deras sortiment för ett tag sen, men när jag var in på Ikeas hemsida innan idag så fanns den där som nyhet! Gissa om jag blev glad! Så en sådan önskar sig Ebba i julklapp :)

Visst är den fin?


Nu är Bugaboon redo för kylan

Jag och Ebba var ner till stan en sväng. Köpte ny mössa till Ebba, handlade lite mat och hämtade självklart ut åkpåsen. Den är så mjuk och gosig och Bugaboos egna åkpåsar sitter verkligen perfekt i vagnen.



Min lilla vilding är överallt hela tiden. Här dök hon upp precis när bilden togs.



Det här var ENDA bilden jag fick på henne med mössan på. Hon är aldrig still, därför bilden är så suddig. Springer runt och busar hela tiden! Busfrö! :)


Tisdag redan!

Veckorna går så snabbt! I morgon är det redan onsdag och då åker älskling på jobb långt uppe vid norska gränsen och blir där ända till fredag. I morgon hoppas jag verkligen att åkpåsen jag köpte förra veckan kommer med posten. Vill ha den NU till min lilla prinsessa för filtar sparkar hon bara av sej och hon tycker det är SÅ roligt när de hamnar på backen. Busfrö!

Den här fina åkpåsen från Bugaboo i offwhite blev det. Den kommer bli så mysig för Ebba att sitta och gosa i, i kyliga dagar.



Härliga fredag!

Skönt med fredag idag! Bäst av allt är att älskling kommer hem. Han har vart i Malmö och jobbat sen i måndags. Lilla Ebba kommer bli så glad när han kommer hem! Pappa är favoriten verkligen!


RSS 2.0