Ny vagn!

På fredag kommer ebbas nya vagn hem. Det blev en Bugaboo Cameleon med grå bas och svart top. Vi har provat många många vagnar men vi kom bara fram till att Bugaboon är den enda som uppfyller våra krav och det viktigaste av allt, Ebba satt som en prinsessa i den. Man kan dessutom byta till snöhjulen där fram och sittdelen kan vändas både framåt och bakåt. En rolig bonus är ju att det finns så mycket fina tillbehör till den.




Kommentarer
Postat av: ellenojag

åh va kul! Ellen älskar verkligen sin vagn, tror säkert att Ebba kommer gilla den också! i jag är nästan helt 100a på att du också kommer älska den, den är en dröm att köra! sen att den är snygg och att det finns massa bra och nödvändiga? grejer till den gör ju inte saken sämre ;) ha en mysig kväll med din söta prinsessa!! kram

2010-07-07 @ 19:56:42
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Janni - mamma till Emilia <3

OHH vad roligt, det är precis den vi har, det är lätt den bästa vagnen och snyggaste!! Så roligt!! Ebba kommer älska den :)



Ja gud som tiden går fort asså, det är galet men samtidigt känns det som att dom alltid varit här! såå underbart :)



kramar till er

2010-07-08 @ 17:32:14
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Frida och Sigge

Vi har oxå en Bugaboo :) Visst är den underbar?? :) Vi älskar den :) Den är så smidig, snygg + att det finns så mkt fina tillbehör.

Kram Frida med Sigge :)

2010-10-06 @ 15:35:25
URL: http://fridaz.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0